Mobilház lakberendezési tippek

2022-02-11

Ha azon gondolkodik, hogyan rendezze be jövőbeni vagy már meglévő mobilházát, akkor jó helyen jár! A mobilház berendezésének csak a kreativitása szabhat határt, hiszen manapság nagyon könnyű személyre szabott dekorációkat vagy bármilyen más bútor elemet találni.


Mobilház nappali berendezési tippek


Még egy nagyon apró nappali is lehet stílusos, ha jól csinálják! Egy kis odafigyeléssel, a zsúfoltság helyett a hangulatosság és a meghittség kerül előtérbe. Az átgondolt bútor elhelyezéstől, a különböző festési módokon át, az okos függöny választásig számos praktikus ötlet kínálkozik arra, hogy kicsi nappaliját nagyobbnak lássa, mint amilyen valójában.

 

1. Terek egybe nyitása


Általában azok a helyiségek kisebb érzetet keltenek, amelyeket minden oldalról fal vesz körbe. Ha a nappali sötétnek bizonyul, ugyancsak jó megoldás lehet a terek egybe nyitása.

 

2. A megfelelő kanapé


Egy mobilház berendezésének az egyik legfontosabb eleme a bútor és, hogy az mennyi helyet foglal. Ami a nappalit illeti, remek ötlet lehet egy semleges stílusú kanapé elhelyezése, melyet dekoratív párnákkal és kiegészítőkkel tehet otthonosabbá.

 

3. Színvilág


Alapnak válasszon egy, maximum kétféle színt, amely meghatározza a mobilház nappalijának hangulatát. Továbbá gondolkozhat különböző mintákban is, amelyeket szívesen viszontlát a kiegészítőkön, dekorációs elemeken. A növények üde zöld színével, biztosan nem nyúlhat félre!

 

4. Beépített bútorok


A mobilház kisméretű helyiségeiben előnyös választás a beépített bútorzat, mellyel sok helyet takaríthat meg családja számára. Az így felszabaduló helyeket további dekorációs célra is felhasználhatja.


Az új házak prémium minőségű, divatos és praktikus beépített bútorokkal kaphatók >> 


4.jpg

 

Mobilház fürdőszoba dekorációs tippek


A mobilház gyakran használt, ugyanakkor legkisebbnek mondható helyisége a fürdőszoba. Egy jól megtervezett fürdőszobának elég nagynak kell lennie a törülközők és egyéb piprecikkek tároláshoz, de ahhoz is, hogy komfortosan érezzük magunkat. Ha kicsi a hely, akkor is elérhető az optikailag nagyobb tér látványa, a körültekintően megválasztott dekorációs elemeknek köszönhetően. Adunk néhány tippet, hogyan tegye ezt meg.

 

1. Semleges színek, minták nélkül


Kis helyiségről lévén szó, ide a semleges, inkább világos árnyalatokat ajánljuk. A mintákkal is érdemes óvatosan bánni, mert optikailag csökkentheti a helyiség méreteit. A különböző dekorációs díszítőelemekből is csak annyit helyezzünk el, amely nem terheli túl a környezetet.

 

2. Beépített zuhanykabin&tárolók


Beépített zuhanyakbinnal és tárolóelemekkel szintén teret spórólhat.

 

3. Trükkös tükör


A tükrök fontos szerepet játszanak a terek optikai nagyításában, melyet fürdőszobában kifejezetten praktikus kihasználni. Ezenkívül a helyiséget világosabbá teszi.

 

4. Többfunkciós bútorok


Válasszon olyan bútort, amelynek több funkciója is van, pl. egy olyan szennyestartót, amely ülőalkalmatosságként is használható.

 

mobile-home-riviera-113.jpg 

Mobilház konyha dekorációs tippek


Naponta akár órákat is eltöltünk a konyhában, így fontos, hogy az otthonos, kényelmes és funkcionális kialakítású legyen. Íme néhány tipp, amelyek segítségével tágasabb megjelenést kölcsönözhet konyhájának.

 

1. Használjuk ki a falat


Néhány konyhai segédeszköz felakasztásával helyet takaríthat meg a szekrényben. Ráadásul a legtöbb nő számára praktikus, ha a mindennapok használati eszközeinek egy része a falon lóg.

 

 

2. Minimalista megjelenés


Legyen mindennek helye, és az apró konyhája garantáltan nagyobbnak néz majd ki! A metró csempe és a nyitott polcok szintén minimalista megjelenést biztosítanak.


domek-mobilny-kaszuby-111.jpg


Mobilház veranda dekorációs tippek


Egy mobilházak is lehet gyönyörű verandája, melyet ízlése szerint alakíthat. Számos módja van a ház külső részének dekorálására. Egy kis veranda ugyanolyan jól berendezhető, mint egy tágas terasz, csak némi körültekintésre van szükség. Nézzünk meg néhány tippet a mobilház verandájának berendezésére vonatkozóan!

 

1. Használja ki a veranda minden centiméterét


Még akkor is, ha csak korlátozott hely áll a rendelkezésére, ne tartsa vissza attól, hogy egy kényelmes ülősarkot alakítson ki. Válasszon könnyű, alacsony profilú bútorokat, amelyek szükség szerint könnyen mozgathatók, és használjon olyan kettős funkciójú darabokat, - mint például a székek - amelyek asztalként és extra ülőhelyként is bevethetőek.

 

2. Kültéri kiegészítők


Ízlésétől és kreativitásától függően válasszon kiegészítőket, melyek ötvözik a kényelmet a funkcionálitással. Közkedveltek a fából készült bútorok, mert meghitt hangulatot teremtenek.

 

3. Használjon színeket


A színek óriási szerepet játszanak a dekorációban, de még közérzetünkre is képesek befolyással lenni. Egy kis verandán néhány látványos színkombináció elvonja a figyelmet a valós méretről. Pl. a pasztell színek természetességüknél fogva világos, tágas tér érzetét keltik bennünk.

 

podhale-letniskowo_1-13-1.jpg 

 

 

Amennyiben érdeklődik a mobilházak iránt, és nem szeretne lemaradni a további tartalmainkról, kövessen minket a Facebookon vagy az Instagramon, esetleg iratkozzon fel a YouTube-csatornánkra is!

 

Ha bármilyen kérdése van, hívjon bennünket telefonos elérhetőségeink egyikén, vagy írjon nekünk a info@mobil-homes.hu e-mail címre. Szeretettel várjuk ászári telephelyünkön, ahol élőben is megtekintheti az általunk értékesített mobilházakat.

 

Információk


Nyitvatartás:

  • Hétfő: 9:00 - 17:00
  • Kedd: 9.00 - 17.00
  • Szerda: 9:00 - 17:00
  • Csütörtök: 9:00 - 17:00
  • Péntek: 9:00 - 17:00
  • Szombat: 9.00 - 12.00
  • Vasárnap: Zárva

Kapcsolat

+36 70 984 1001

+36 20 504 2824

info@mobil-homes.hu

 

Cégnév: Mobil-Homes Kft.

Székhely: 2881 Ászár, Kossuth Lajos utca 44.

Telephely: 2870 Kisbér, Téglagyári út (Régi Téglagyár területén)

Adószám: 14730755-2-11

Cégjegyzékszám: 11 09 015286